Koningsdag

Koningsdag

Zaterdag 27 april van 09:00 – 20:30 uur. 

Na weer een ruime week vol met activiteiten voor jong en oud (er) is de grote dag eindelijk weer aangebroken, Koningsdag. Het belooft dit jaar weer een fantastische dag te worden. Hopelijk werken de weergoden ook mee en wordt het een waanzinnige dag voor iedereen.

Om 09.30uur zullen wij Koningsdag 2019 openen met het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus. De bakker is aanwezig met het overheerlijk oranjegebak, waar u van kunt genieten onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk zullen ook dit jaar de kraampjes niet ontbreken in de tent. Wilt u van een kraam gebruik maken, dan kunt u contact opnemen met Dafne Rensenbrink (06-23851275) of loop gedurende de week even langs bij een van de bestuursleden.

Kindervrijmarkt
Van: 10.00 tot 12.00 uur

Het is weer de tijd van het jaar. De tijd om je kamer, de schuur, de zolder en je speelkist uit te zoeken en de spullen waar je niets meer mee doet te verkopen op de jaarlijkse Kindervrijmarkt van Nigtevecht.

Zorg dat je er op Koningsdag op tijd bij bent, zodat je een mooi plekje kunt uitzoeken om al je spullen uit te stallen en te verkopen aan iedereen die maar langsloopt. Van voetbalplaatjes tot tractoren en van make-up tot aan barbies, NIETS is te gek deze ochtend. Je mag natuurlijk ook en grappig spel bedenken of een heerlijk hapje maken om daarmee een zakcentje mee te verdienen.

Wees creatief en leef je uit op de Kindervrijmarkt op Koningsdag.

Obstacle Run
Van: 13.00 tot 15.00 uur

Ben je sportief, een team-player en een bikkel? Dan is deze ‘obstacle run’ echt iets voor jou! Op Koningsdag zal er een speciaal parcours worden uitgezet met spannende opdrachten en obstakels. Bedenk een leuke teamnaam en schrijf je in bij de bar op Koningsdag. Elk team moet bestaan uit 2 personen en een zwemdiploma is vereist.

Tip: trek kleding aan die vies mag worden.

Touwtrekken
Van: 15:00 tot 16:30 uur

De speeltuin is veranderd. Zo ligt er nu kunstgras. Welk schoeisel doe ik aan, zal ik handschoenen gebruiken, wie nodig ik uit in mijn team. Allemaal vragen die je zal moeten beantwoorden om de kampioen van vorig jaar te verslaan. En wie was ook die kampioen ook alweer ? Oh ja , ik weet het weer…. Stel een team samen van 6 personen (4 mannen en 2 vrouwen) en daag de kampioen uit.

Nodig je familie en vrienden uit om jou en je team aan te moedigen.

Nigtevechts ‘uurtje’
Van: 16.30 tot 20.30 uur

De feestweek kan natuurlijk niet afgesloten worden zonder het Nigtevechts “uurtje”. Bij dit jaarlijks terugkerende event MOET je geweest zijn. In de wijde omtrek is de Oranjevereniging hierom bekend. Zelfs oud Nigtevechters komen hiervoor speciaal voor terug.

Ook dit jaar hebben wij Enjoy Entertainment bereid gevonden om voor de muzikale ondersteuning te zorgen. Speciaal voor ons draaien ze voor de laatste keer. Laten wij met z’n allen Enjoy Entertainment een geweldig afscheid geven.

Alvast bedankt voor een fantastische dag en geweldige oranjeweek.

Over de auteur

74933867 administrator