Opening

Opening

Donderdag 18 april van 17.30 tot 23.00 uur

Opening met ROOFVOGELSHOW 17.30 – 18.15 uur

Het is weer zo ver, de opening van de feestweek! U leest het goed… dit jaar zullen wij op donderdag 18 april de feesttent openen met een spectaculaire roofvogelshow! Kom allemaal kijken naar deze gave vogels en hun bijzondere kunsten. Hierna is de tent officieel geopend en gaan we uiteraard proosten met oranjebitter!

‘NTV GOT TALENT’ 18.15 – 20.00 uur

Hij is terug! De enige echte Nigtevechtse Talentenshow! Terwijl u kunt genieten van een drankje en wat te eten bij éen van onze kraampjes, zal deze ‘NTV Got Talent’ met een spectaculair optreden worden geopend. Wij willen iedereen van harte uitnodigen op ons podium om hun talenten te laten zien tijdens deze show. Kun jij super goed zingen, dansen, goochelen of iets anders cools? Kom dan onze jury verbluffen en misschien maak jij wel kans op een hele vette prijs!

Deelname is voor alle leeftijden – inschrijven kan vooraf door hier je naam + act op te geven.

De Locals 20.30 – 23.00 uur

Vertrouwd en geliefd in Nigtevecht: onze eigen ‘dorpsband’ de Locals gaan het dak weer van de tent blazen met een nieuw en uitgebreid repertoire. Van soul tot rock, van mooie ballads tot echte feestelijke meezingers; er is voor ieder wat wils. Het belooft weer een onwijs gezellig feest te worden, dus we zien u dan heel graag!

Over de auteur

Oranjevereniging Nigtevecht administrator