Opening

Opening

Zaterdag 16 april van 18.00 tot 23.00 uur 

Opening 18:00 – 18:30

Zaterdag 16 april 2022….zet deze datum in uw agenda: hier hebben we twee jaar lang reikhalzend  naar uit gekeken: de opening van de feestweek! En dit jaar wordt een jaar als geen andere: de Oranjeverenging viert haar 75-jarig bestaan. De tent staat, de vlaggen wapperen, het aggregaat spint tevreden en het bier staat koud om de dorstige kelen van de Nigtevechters te smeren.

Om 18:00 uur opent onze voorzitter op spectaculaire wijze de tent en uiteraard zal hierbij de Oranjebitter niet ontbreken!

KinderDJ 18:30 – 19:45

 Om 18:30 zal DJ Blijwin onze kinderen weer de nieuwste danspasjes aanleren. Voor u een mooi moment om onder het genot van een hapje en drankje bij te kletsen met uw buren. En aan hapjes geen tekort: bami, broodjes kroket, frikandel, kaassouffle of een tosti: u kunt het allemaal bestellen.

De Locals 20:00 – 23:00

Wat is er beter dan op zaterdagavond swingend en dansend de feestweek in te gaan? Uw huisband De Locals zullen dit jaar een uitgebreid repertoire spelen: van swingende soul tot aan rauwe rock, afgewisseld met een mooie ballad en Nederlandstalige nummers: voor ieder wat wils! Als er een dak op de tent zou zitten is dit het moment dat het eraf gaat. Dus trek uw dansschoenen aan, zorg voor voldoende hydratering en feest alsof u twee jaar lang niet gefeest heeft!

Vuurwerk 21:30 – 22:00

Vanaf 21:30 lopen we met z’n allen even naar buiten om een spectaculair vuurwerk te bekijken ter ere van ons 75-jarig bestaan.  

Over de auteur

Oranjevereniging Nigtevecht administrator