Opening + Kinderdisco

Opening + Kinderdisco

Woensdag 17 april van 17:30 tot 20:00 uur.

We starten de Oranjeweek traditiegetrouw met een openingswoord van onze voorzitter, onder het genot van een heerlijke oranjebitter. Na het woord van onze voorzitter zullen we met elkaar de ballonnen de lucht in laten. In welke richting zullen de ballonnen dit jaar waaien? Lukt het om dit jaar verder dan Frankrijk of Engeland te raken?

De kaartjes voor aan de ballonnen zullen op school worden uitgedeeld, dus vergeet je ingevulde kaartje niet mee te nemen, zodat je deze aan je ballon vast kunt maken.

Aansluitend: Kinderdisco door DJ Blijwin

Na het succes van afgelopen jaar, wordt het vast ook nu weer één groot feest. Meteen na het oplaten van de ballonnen mag iedereen de tent in, waar de DISCO-vloer voor alle kinderen is geopend. Een gave interactieve DJ-show zorgt vast en zeker voor een fantastische avond. Dus trek je mooiste (verkleed)kleding aan en laat je moves op de dansvloer zien! Gedurende de avond zal IJssalon Nelis de fanatieke dansers van een verfrissende versnapering voorzien!

Natuurlijk zijn de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes en andere familie/vrienden meer dan welkom in de tent. Er zullen verschillende eetkraampjes binnen de tent aanwezig zijn, waar de knorrende magen naar ieders wens gevuld kunnen worden. Terwijl jullie, al etend, genieten van de dansende en springende kinderen kunnen jullie met elkaar proosten op de start van de oranjeweek van 2019.

Over de auteur

Oranjevereniging Nigtevecht administrator