Orange Fit Challenge

Orange Fit Challenge

Zaterdag 20 april van 14:00 tot 17:00 uur.

Nieuw in de feestweek is de Orange Fit Challenge! Tijdens deze challenge gaan we kijken hoe het staat met de fitheid van onze Nigtevechters. Zou je het leuk vinden om een keer mee te jumpen op Trampolines onder begeleiding van instructeurs van YCat? Wil je een keer een Bootcamp les van personal trainer Esmeralda Geldorp? Of deelnemen aan een Hardloopclinic van Jim Hagenstein? Het kan allemaal op deze zaterdagmiddag. Vanaf 14:00 uur is de tent open voor inschrijving, om vanaf 14:30 uur van start te gaan met de sportieve activiteiten.

Na al deze sportieve onderdelen wordt het vanaf 16:00 uur tijd om onze krachten met elkaar te meten voor De Sterkste Man/Vrouw van Nigtevecht. Wie blinkt er uit op onze 5 krachtproeven en mag zich een jaar lang De Sterkste Man/Vrouw van Nigtevecht noemen? 

We hopen jullie deze zaterdagmiddag in sportkleding in de tent te mogen ontvangen. Mocht je sportkleding nou net in de was zitten, deze zaterdagmiddag, dan is het natuurlijk ook mogelijk om aan de bar een drankje te bestellen en al die sportievelingen te bewonderen.

Dank aan DAW (De Aanhouder Wint – www.daw-nigtevecht.nl/), Jim Hagenstein (AnSa in CoSa – www.ansaincosa.nl/) en personal trainer Esmeralda Geldorp voor het kosteloos verzorgen van deze sportactiviteiten.

Doelgroep: enthousiaste sporters

Entree: gratis deelname aan de sporten

Over de auteur

Oranjevereniging Nigtevecht administrator