Oranjeweek 2021

Oranjeweek 2021

April is alweer aangebroken en Koningsdag 2021 nadert. Zoals jullie weten kan de feestweek zoals wij Nigtevechters hem kennen helaas wederom geen doorgang vinden. Wij vinden dit ontzettend jammer maar gezondheid staat natuurlijk voorop. Wel hebben wij een aantal leuke activiteiten op de planning staan tussen 24 en 27 April, geheel volgens de huidige maatregelen. Lees verder voor alle informatie omtrent deze activiteiten!

Deze week heeft u een oranje vlaggenlijn door de brievenbus ontvangen.  Na het succes van vorig jaar, vragen wij iedereen opnieuw zijn huis/voortuin/straat zo mooi en oranje mogelijk te versieren. Hoe gaaf zou het zijn als we vorig jaar kunnen overtreffen en het hele dorp oranje is?! Dus haal alle oranje spullen weer van zolder en hang de vlag aan de gevel.

Graag zien wij jullie dit jaar vanuit de voortuin, vanaf de fiets of tijdens onze speurtocht, bingo & het Nigtevechts Uurtje. Veel succes, en vooral veel plezier! Houd onze Facebook pagina en website goed in de gaten voor de details van deze activiteiten!

Wij willen iedereen gezondheid en veel kracht toe wensen in deze uitdagende tijd. Laten wij met zijn alle volhouden zodat we volgend jaar, in 2022, ons 75-jarige bestaan kunnen vieren en er een week van maken om nooit meer te vergeten!

Iedereen die de Oranjevereniging een warm hart toedraagt, kan een vrijblijvende donatie doen naar rekening NL43RABO0157085252 t.n.v OV Nigtevecht.

Lieve groet en tot snel,

Het bestuur,

Oranjevereniging Nigtevecht

Www.Ovnigtevecht.nl

Over de auteur

Oranjevereniging Nigtevecht administrator