Nigtevecht Run en Touwtrekken

Nigtevecht Run en Touwtrekken

Zondag 23 april van 15:00 tot 18:30 uur

Inschrijven vanaf 14:00 uur bij de tent

Na eerst heerlijk uitgeslapen te hebben kunt u zich opmaken voor een middag vullend programma met sportieve activiteiten. Zo testen we eerst de conditie met een hardloopwedstrijd om vervolgens de spierkracht te meten met een touwtrekwedstrijd. Iedereen is van harte welkom om mee te doen: zowel als deelnemer of als toeschouwer.

Nigtevecht Run
Na het succes van vorig jaar organiseren we weer een nieuwe editie van de Nigtevecht Run. Wie gaan er dit jaar met de beker vandoor? Het parcours rondom de tent zal weer zijn uitgezet en u zult worden toegejuicht door een uitzinnig publiek. Het rondje is dit jaar precies 1km en we organiseren wedstrijden voor diverse leeftijden en afstanden.

We beginnen om 15:00 uur met de basisschoolkinderen (4 t/m 12) verdeeld in 2 groepen:
• Basisschool groep 1 t/m 4: 1 rondje (1km)
• Basisschool groep 5 t/m 8: 2 rondjes (2km)

Aansluitend organiseren we 2 wedstrijden van 5 en 10 km voor de overige leeftijden 13+

Touwtrekken
Dit jaar willen we van touwtrekken echt een eigen evenement maken, waar dit voorheen altijd bij Koningsdag werd georganiseerd. We roepen iedereen op om een groep te maken van 4 personen, bestaande uit 3 man/1 vrouw. Families, vrienden, bedrijven, buren, we willen zoveel mogelijk teams die met elkaar zullen strijden om de felbegeerde wisseltrofee! Wie mag zich een jaar lang “de sterkste van Nigtevecht” noemen?

Inschrijven touwtrekken tot zaterdag 22 april 17.00 uur via deze digitale weg. Op zondag 23 april is er eventueel een mogelijkheid voor na-inschrijving….

Over de auteur

Oranjevereniging Nigtevecht administrator