Koningsdag

Koningsdag

Donderdag 27 april van 08.30 tot 20.30 uur

Na ruim een week vol met activiteiten en gezelligheid is de dag waarom het allemaal gaat, Koningsdag, eindelijk aangebroken.

De tent is open vanaf 08.30 uur voor het traditionele Oranjegebak en ook dit jaar staat onze trouwe barrista weer voor u klaar voor een heerlijke koffie (of thee).       

Om 09.30 uur zullen we met elkaar de vlag hijsen en het Wilhelmus ten gehore brengen onder begeleiding van Dweilorkest Dorst uit Mijdrecht. Die daarna nog even blijven spelen.

Aansluitend start om 10.00 uur de kindervrijmarkt rondom de feesttent. Alle kinderen zijn van harte welkom om met hun kleedje al hun speelgoed waar ze niet meer mee spelen en andere leuke spullen te verkopen. Natuurlijk mag je ook een gaaf spel bedenken of iets lekkers te eten of te drinken maken om wat extra’s te verdienen op deze dag.

Zorg dus dat je op tijd bent, zodat je een mooi plaatsje kan vinden om al jouw spullen uit te stallen!          

Natuurlijk staat er gedurende de hele dag weer genoeg lekkers om de honger te stillen.

 

De ALLESKUNNERS van Nigtevecht

Om 13.00 uur zorgen we met elkaar de het veld rondom de tent helemaal opgeruimd is zodat hier HET spektakel van 2024 kan gaan plaatsvinden…DE ALLESKUNNERS van Nigtevecht!!

Wat ze op TV kunnen, kunnen wij in Nigtevecht nog veel beter!

Sportieve, tactische, behendige en taalkundige spellen…alles komt aan bod tijdens de ALLESKUNNERS!

We starten met alle duo’s tegelijk en steeds vallen er meer duo’s af en zo houden we na het finalespel de ALLESKUNNERS van Nigtevecht over!

Vorm een duo (vader/zoon – moeder/dochter – vriendin/vriend – opa/kleinkind etc), de vorm maakt niets uit, en doe samen mee aan deze spectaculaire middag en wie weet kronen jullie jezelf wel tot ALLESKUNNERS van Nigtevecht.

Inschrijven kan hier of op de dag zelf aan de bar!

 

Nigtevecht ‘uurtje’

Na het bloedstollende finalespel is het tijd om de voetjes van de vloer te krijgen in de feesttent.

Na het geslaagde uurtje van afgelopen jaar gaan we er ook dit jaar weer goed met zijn allen tegenaan om het laatste feestje van de feestweek te laten slagen.

Dit jaar zal DJ Guido ervoor zorgen dat we alle klassiekers van het Nigtevechts uurtje weer keihard mee mogen zingen en dansen.

Gedurende deze avond zullen er ook twee fantastische zangers, Bart Keizers en Tim van Leijenhorst, de feesttent meenemen in hun feestrepertoire. Dit alles is natuurlijk te mooi om niet vast te leggen met elkaar in een heuse fotobooth. Het belooft weer een mooi ‘uurtje’ te worden!

Na deze avond zit de feestweek van 2024 er helaas weer op en kijkt het bestuur altijd, moe maar voldaan, terug op een mooie en geslaagde week en dat komt zonder meer door al jullie enthousiasme en liefde die we gedurende deze week mogen ontvangen.

BEDANKT NIGTEVECHT!

 

Over de auteur

Oranjevereniging Nigtevecht administrator